Kaart met geluid

Wenskaarten zijn er in alle soorten en maten en in diverse thema’s. Bij iedere gelegenheid past wel een kaartje. En omdat we niet allemaal dezelfde smaak hebben, is de keuze heel divers. Sommige mensen houden van druk, andere van rustig. Kaartjes met tekst of kaartjes zonder tekst. Kaartjes met humor of kaartjes zonder humor. Er is voor ieder wat wils. Er bestaan ook kaartjes met geluid. Deze zijn te koop in de winkel maar ook te bestellen via internet.

Kaart met geluid

In de winkel vind je kaarten met bijvoorbeeld een ‘Happy Birthday’ lied. Of een liefdeskaart met een liefdesliedje dat te horen is wanneer je de kaart open doet. Deze kaarten zijn vaak wat groter en duurder dan ‘gewone’ wenskaarten. Maar bijkomend voordeel is dat een kaart met geluid wel erg bijzonder en persoonlijk is. Je kunt iemand hier optimaal mee verrassen. Via internet kun je ook een kaart met geluid bestellen.

Kaart met geluid
Kaart met geluid

Geluidskaart

Sommige geluiden zijn al inbegrepen maar je kunt ook zelf een wenskaart met eigen muziek maken. Je kiest dan een kaart uit op een website voor kaartjes, bijvoorbeeld Greetz.nl, en je uploadt je eigen muziek. De muziek wordt vervolgens toegevoegd aan de kaart. Het maken van een wenskaart met eigen muziek is heel eenvoudig en super persoonlijk. Wil je bijvoorbeeld een kaartje sturen aan je grote liefde?

Wenskaart met geluid

Kies dan een nummer dat voor jullie heel speciaal is. Wat zal je partner verrast zijn wanneer hij of zij de kaart opent en jullie nummer hoort. Misschien kun je zelf wel heel goed zingen, neem je een liedje op en voeg je deze toe aan de kaart. Dan komt de tekst recht uit je hart, specialer kan niet. En er is dan niemand anders met dezelfde kaar.

Wat je wensen voor een wenskaart met geluid, of eigen muziek, ook zijn; het is eenvoudig te maken en erg leuk om te krijgen. Je maakt er een kennis, vriend, vriendin of familielid erg gelukkig mee.

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*